PMS & PMDD app!

We zijn volop een PMS en PMDD coaching app aan het ontwikkelen, zodat het leven met deze stoornissen makkelijker wordt.
Leestijd:
1 min.
PMS and PMDD coaching app

Waarom een PMS & PMDD app?

Als je denkt dat je PMDD kan hebben, moet je je symptomen tracken. Enkel op die manier kan je vaststellen of je klachten gelinkt zijn aan je menstruatiecyclus. Maar tracken is best moeilijk in praktijk. Het moet dagelijks gebeuren. En wat moet je dan precies tracken? En hoe kan je omgaan met die intense emoties?

PMDD-symptoms tracken kan op papier of in een app. Er bestaan erg veel menstruatie-apps, maar geen enkele is gericht op PMS of PMDD. Dat willen wij veranderen. Wij willen een app ontwikkelen die jou op dagelijkse basis ondersteunt met de intense emoties die je maandelijks overspoelen: depressieve gevoelens, snel geïrriteerd zijn, mood swings, overweldigd voelen, je schuldig voelen, erg gevoelig zijn voor afwijzing, ...

Wij maken symptomen tracken en omgaan met deze emoties makkelijker.

Waar vind je meer informatie over de app?

Heb je interesse in de PMS en PMDD coaching app? Surf dan zeker naar: www.pms.coach. Dit is onze Engelstalige website waarop we alles in verband met de app posten. Het is Engelstalig omdat we geloven dat ook buiten onze landgrenzen vrouwen onze app kunnen gebruiken.

Ik wil de app graag testen voor die op de markt komt, kan dat?

Dat kan zeker! We zijn actief op zoek naar testpersonen. Momenteel bestaat de app nog niet, maar de eerste versie is in ontwikkeling. Zodra die klaar is, kan je testpersoon worden. Laat hier je emailadres achter en wij houden je op de hoogte wanneer het zover is!

Wil jij graag jouw PMS/PMDD-verhaal (anoniem) delen op onze website?

Het lezen van PMS en PMDD-verhalen helpt enorm veel vrouwen om hun eigen klachten serieus te nemen. Te vaak denken we 'dat het er bij hoort'. Maar dat is niet zo. Zie jij het zitten om jouw PMS of PMDD-verhaal te delen op deze website? Stuur me dan zeker een berichtje via instagram, contact@levenmetpmdd.be of contact@pms.coach. 

Lees ook