Test online of je misschien PMS, PMDD of PME hebt

Denk je dat je misschien PMS, PMDD of PME hebt? Test het online. Beantwoord enkele vragen over jouw symptomen en de ernst ervan.

Het premenstrueel syndroom (PMS) is een verzameling van alle lichamelijke en en emotionele klachten die kunnen optreden in de week voor je menstruatie.

PMDD, premenstrual dysphoric disorder, is een ernstige stemmingsstoornis die gelinkt is aan de menstruatiecyclus. Het kan zorgen voor depressie, angst, irritatie, woede, gevoelens van hopeloosheid, vermoeidheid etc.

Premenstrual exacerbation (PME) duidt op het verergeren van symptomen van een andere aandoening zoals een depressie, angststoornis, ADHD ect.

! Deze online test is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet worden gebruikt om een diagnose te stellen !
Ben je verrast door het resultaat? Of is je vermoeden van PMS, PMDD of PME door onze
test bevestigd? We raden je aan om onze symptomen tracker te printen. Deze handige tool kan je gebruiken om makkelijk je cyclus en symptomen bij te houden op papier. Dit overzicht kan je vervolgens ook meenemen op consultatie bij je huisarts, gynaecoloog of psychiater.