Webinar

Begrijp de 4 Fasen van Je Menstruatiecyclus

Denk je dat je misschien PMDD hebt? Wil je hier meer over leren maar weet je niet goed waar beginnen? Dan is deze webinar iets voor jou!

We bespreken uitgebreid de vier fasen van de menstruatiecyclus: de menstruatie, folliculaire fase, eisprong en luteale fase (PMDD-fase!). Je leert over wat er verandert in je lichaam, symptomen en wat kan helpen om deze te verlichten.

De webinar gaat door op donderdag 23 mei van 19u30-20u.

Is het PMS of PMDD?

We gaan dieper in op wat het Premenstrual Dysphoric Disorder echt is, een veel te weinig besproken stemmingsstoornis.

Leer je cyclus door en door kennen

Begrijp elke fase van je menstruatiecyclus en hoe deze impact heeft op je dagelijks leven.

Praktische hulp

Krijg bruikbare tips om beter om te gaan met de symptomen van PMS en PMDD.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze webinar bedoeld?

Deze webinar is ontworpen voor vrouwen die vermoeden dat ze PMDD hebben en willen weten hoe hun menstruatiecyclus nu precies in elkaar zit. De webinar geeft je een stevige basis om bewuster te worden van jouw eigen lichaam.

Hoe lang duurt de webinar?

De webinar duurt een 1u30. Daarvan geef ik 1u en 15min uitleg en is er 15 minuten tijd voor vragen en het delen van ervaringen.

Krijgen we achteraf de presentatie?

Je krijgt zowel de presentatie als enkele extra's na afloop van de webinar. Zo krijg je ook "communicatiekaartjes" die je makkelijk kan printen. Dit zijn 4 kaartjes: eentje voor elke fase van je cyclus. Deze kan je thuis op een plaats leggen zodat bv. je partner weet in welke fase je momenteel bent.

Is er nadien een opname beschikbaar?

Nee, er zal geen opname gemaakt worden omdat PMS en PMDD erg persoonlijke en gevoelige onderwerpen zijn. Om ieders privacy te respecteren wordt er dus geen opname gemaakt.