Webinar

Begrijp de 4 Fasen van Je Menstruatiecyclus

Denk je dat je misschien PMDD hebt? Wil je hier meer over leren maar weet je niet goed waar beginnen? Dan is deze webinar iets voor jou!

Schrijf je nog snel hier in voor de webinar die doorgaat op zaterdag 20 april van 15u-16u. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Volg je liever de webinar op woensdag 24 april om 20u? Hier vind je alle informatie.

De webinar gaat dieper in op de 4 fasen van jouw menstruatiecyclus en op welke manier PMDD hiermee verbonden is (Premenstrual Dysphoric Disorder). We bespreken uitgebreid de vier fasen van de menstruatiecyclus: de menstruatie, folliculaire fase, eisprong en luteale fase (PMDD-fase!). Je leert over wat er verandert in je lichaam, symptomen en wat kan helpen om deze te verlichten.

Is het PMS of PMDD?

We gaan dieper in op wat het Premenstrual Dysphoric Disorder echt is, een veel te weinig besproken stemmingsstoornis.

Leer je cyclus door en door kennen

Begrijp elke fase van je menstruatiecyclus en hoe deze impact heeft op je dagelijks leven.

Praktische hulp

Krijg bruikbare tips om beter om te gaan met de symptomen van PMS en PMDD.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze webinar bedoeld?

Deze webinar is ontworpen voor vrouwen die vermoeden dat ze PMDD hebben en willen weten hoe hun menstruatiecyclus nu precies in elkaar zit. De webinar geeft je een stevige basis om bewuster te worden van jouw eigen lichaam.

Hoe lang duurt de webinar?

De webinar duurt een uur. Daarvan geef ik 45 minuten uitleg en is er 15 minuten tijd voor vragen en het delen van ervaringen.

Ik kan toch niet deelnemen, maar ik heb wel al betaald. Wat nu?

Ik begrijp dat plannen kunnen veranderen. Je kan via de website van Eventbrite een refund aanvragen. Hou er rekening mee dat de servicekosten van Eventbrite niet worden terugbetaald.

Krijgen we achteraf de presentatie?

Je krijgt zowel de presentatie als enkele extra's na afloop van de webinar. Zo krijg je ook "communicatiekaartjes" die je makkelijk kan printen. Dit zijn 4 kaartjes: eentje voor elke fase van je cyclus. Deze kan je thuis op een plaats leggen zodat bv. je partner weet in welke fase je momenteel bent.

Is er nadien een opname beschikbaar?

Nee, er zal geen opname gemaakt worden omdat PMS en PMDD erg persoonlijke en gevoelige onderwerpen zijn. Om ieders privacy te respecteren wordt er dus geen opname gemaakt.